Thursday, August 16, 2012

Stoberi Celup Coklat & Bruschetta Daging

 Salam kembali...
Hari ni baru tuan umah dpt update menu berbuka pose...hihihi..dh basi yee..org semua dh tayang kuih raya dan juadah hari raya..kita baru nk tayang menu berbuka..pulak tu ifter yg ke 28...dh x der yg nk layan...hukhukhuk..!!
Tapi x perlah suka2 nk penuhkan N3 tuan umah ni w/p menu simple gilerrr...hihihi..!!
Stoberi Celup Coklat
Bahan :
Stoberi
Coklat
Kacang @ Badam kisar

Caranya :
Panaskan coklat cara double boil...
Dah cair coklat..celupkan aje buah stoberi..
Pastu taburkan kekacang...
Bila dh siap ..simpan dlm petisejuk..



Bruschetta Daging
Bahan :
Roti Perancis - di potong serong
Kuah Speggethi daging
Jelepeno cheese

Caranya :
Panaskan oven
Letak kuah speggethi di ats roti prancis
Kemudian letak sedikit jelepeno cheese..
Bakar dlm 5 minit dgn suhu 160c suhu atas...
Siap..!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...