Wednesday, January 02, 2013

Selamat Tahun Baru 2013 & Azam Baru....

 
Amin...!!
 
Selamat Tahun baru 2013.....selangkah lg kaki melangkah ke tahun seterusnya....
Alhamdullilah masih bernafas diri ini dibumiNYA....semoga dgn kesihatan yg di beri dapatlah aku melaksanakan tanggungjawab sebagai Ibu,Isteri,ank dan sekarang dh ada 1 title baru plk iaitu perniaga online..kih2x...
Harap2 dgn gelaran yg ada aku dapat melaksanakan segala urusan  dgn lebih bagus ..dan lg bagus berbanding tahun2 yg lalu...Amin!!!  mohon restu dari NYA..Amin!!!

Haa...semperna tahun 2013..tuan umah dh simpan azam yg harus di lakukan dgn success insyaallah..
iaitu nk berjaya dlm biz online yg baru diceburi pd Jun 2012 yg lalu...alhamdulliah rezeki ku mmg telah di tentukan ke arah ini...dgn setapak  2 mempelajari ilmu berbiz online..tuan umh dh berjaya membuat simpanan yg dlu sudah lama tertunggak...alhamdullilah syukur2 dgn rezeki yg di beriNYA..Amin.!! So tahun 2013 kena keja lagi keras utk mecapai tahap yg lebih tertinggi..gogogogo !!!
My moto 2013 ....hihihi caya lah...!!!
 
 
Bagi yg masih tercari2 mana lah biz online tuan umah...so sila klik page ini...segala barangan yg anda cari ada di sini...harga amatlah berpatutan dan mampu di miliki....
Bagi yg sudah menjadi ahli page sy...rajin2 lah calling2 or pm yee...insyallah servis terbaek akn di beri kan....!!!
Hohoho..pengiklanan yg sempoiii...kihkihkih..!! 

Sinah Shop ( Harga Mampu Milik )

Kedai Sinah
Semoga aku berjaya dalam segala2 yg di hajati.. Amin2 ya rabal alammin..!!! 
Amalkan( nasihat buat diri sendiri dan rakan2 ) ..semoga semua nya akn berjaya dan di permudahkan serta di berkati oleh NYA...Amin!!!
 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...